Blijvend Afvallen en Slank Blijven | Afvallen zonder moeite
Snel en effectief de juiste mindset

Ben jij klaar met je kilo's?

Blijvend Afvallen en Slank Blijven 

Herken jij je in het volgende?

 • Je hebt een ongezonde relatie met eten en daardoor komen er steeds meer kilo's bij.
 • Je weet heel goed wat gezond eten is, alleen lukt het niet dit goed in je leven te integreren.
 • Je kunt niet van dat lekkers afblijven en als je eenmaal begint, kun je niet stoppen met eten.
 • Je bent niet blij met je spiegelbeeld omdat het je onzeker en chagrijnig maakt.
 • Je hebt regelmatig snaaibuien om een moment van troost of rust voor jezelf te creëren.
 • Je bent continu gefocust op eten en daardoor ervaar je veel stress en heb je weinig energie.
 • Je bent bang voor gezondheidsklachten vanwege je toenemende gewicht.
 • Je hebt al van alles geprobeerd om af te vallen maar dit heeft nooit een blijvend resultaat
afslanken

Ben jij hier helemaal klaar mee?

 • Omdat jij nu eindelijk - na al jouw gedane moeite - wel blijvend op gewicht wilt blijven.
 • Omdat jij een gezondere levensstijl wilt zonder de hele dag bezig te zijn met wat je mag eten.
 • Omdat jij ook af en toe wilt kunnen genieten van 'ongezondere' dingen zonder door te slaan.
 • Omdat je in de spiegel wilt kunnen kijken en tevreden wilt zijn met wat je ziet.
 • Omdat je beter voor jezelf wilt zorgen zodat jij je fysiek, mentaal en emotioneel beter voelt.
 • Omdat jij jezelf energiek, vrolijk en gelukkig wilt voelen en dat wilt uitstralen.
 • Omdat je geen quick fix wilt, maar een duurzaam resultaat.
slanker worden

Snel en Effectief de Juiste Mindset

Afvallen zonder moeite

Afvallen en slank blijven

Duurzaam resultaat 

Geen pillen, poeders en/of diëten meer. Geen voedingsmiddelen uitsluiten. Normaal eten en luisteren naar je lichaam voor een duurzaam resultaat. 

Nieuw gedrag

Mindset verandering

We werken samen om bij jou een positieve en duurzame mindset te creëren. Die verandering in denken helpt jou ten slotte op de lange termijn voor een blijvend resultaat. 

Doorbreek je patronen

Patronen doorbreken

Oude patronen en onbewuste drijfveren die je meer niet dienen in kaart brengen en doorbreken zodat je hierdoor niet gaat saaien of blijft dooreten.  
Verlies de eerste kilo’s

Direct merkbaar resultaat 

Na het plaatsen van de virtuele maagband zul je binnen 24 uur de eerste veranderingen al opmerken en de eerste kilo's verliezen 
Masterclasses

Advanced technieken

De combinatie van diverse opleidingen, masterclasses  en wetenschappelijk bewezen verandertechnieken. 
Support

Tussentijdse begeleiding

Naast de sessies krijg je extra ondersteuning in de vorm van een MP3, een werkboek en tussentijdse coaching

Ervaringen van cliënten

Ik denk positiever over mezelf

Voordat ik begon twijfelde ik of het bij mij wel zou werken. Ik had al wat resultaten gezien van bekenden en het leek te mooi om waar te zijn. Nou achteraf ben ik heel erg blij dat ik de stap wel heb gezet en ben ik ook gezonder gaan eten. Ik ben echt gaan letten op mijn voeding wat ik voorheen totaal niet deed en gewoon pakte waar ik zin in had. Zelf ben ik ook positiever over mezelf gaan denken wat ook enorm heeft geholpen. De sessies met Marije waren heel fijn omdat ze goed naar je luistert en ook het juiste probleem weet te vinden om mee te gaan werken. Ik zou Marije echt aanraden omdat ik voorheen vaak ‘crash’ dieten heb gedaan waarbij je snel afvalt zonder dat je kijkt naar het probleem. Ik was ook wel een emotie eter en at daardoor best wel veel tussendoortjes.

Afvallen
Sanne
Super resultaat

Wauwww!! Dit is echt heeeel apart: ik kreeg in oktober het bericht dat het uitstrijkje van het baarmoederhals onderzoek niet goed was : ik heb het virus dat kanker kán veroorzaken in me.

Ik rook niet, drink nauwelijks alcohol en eet gezond en sport veel. Het enige wat ik kon bedenken was: stoppen met suiker. Dus niet meer twee broodjes hagelslag per dag, geen truffel en geen reepje die ik dagelijks nam, naast af en toe een gebakje. Met behulp van hypnotherapeut Marije die ik ken van de opleiding het traject opgestart en nu drie maanden later super resultaat.

Afvallen

Sylvia

NIET diëten maar een andere mindset
Ik was een emotie eter en suikerverslaafd. Ook kwam ik aan door medicijngebruik. Door de hypnosesessies bij Marije heb ik de kracht gekregen om af te vallen en bewustere keuzes qua voeding te maken. Mijn doel om 7 kg af te vallen heb ik gehaald en ik val nog steeds af. Ik ben super trots en gelukkig met deze versie van mezelf. Ik voel me fitter dankzij het powerwalken en mijn bloeddruk en chloresterol gehalte zijn weer op peil. En dit door vooral NIET te diëten maar wel een andere mindset. Dank je wel Marije!
Afvallen
Regien

Mijn verhaal

Ik heet Marije, ben dol op buiten zijn, powerwalking, wandelen, kitesurfen, geocachen en nieuwe plekken ontdekken. Lekker van de gebaande paden af.


Heel lang had ik het gevoel dat ik geleefd werd. Net als de rit in de intercity die ik al jarenlang nam. Aan de buitenkant leek het alsof ik het allemaal goed voor elkaar had. Maar toch bleef het knagen, was ik onrustig en liep ik te piekeren omdat ik voelde dat ik tot veel meer in staat was dan wat er nu uit kwam. Alleen wist ik niet wat ik kon doen om dit aan te pakken. Dus at ik de frustratie daarover maar weg met chips of andere dingen die in de la lagen.


Mijn dagen waren qua indeling ook vaak hetzelfde. Uit het werk, haasten naar de trein, om na 1,5 uur in trein en bus hongerig thuis aan te komen. Daar een zak chips uit de kast te halen om zo even een klein rustmomentje te creëren door een paar handen vol chips naar binnen te werken, dan de honden uitlaten, eten voorbereiden, de kinderen uit de crèche halen om dan met drie jengelende kinderen de rest van het eten verder klaar te maken. Eten en daarna zorgen dat de kinderen op bed kwamen en dan vervolgens uitgeput met een zak chips op de bank voor de televisie te ploffen om even ‘ rust’ te hebben. Niet echt heel gezond.


Een gezonde leefstijl, gezond gewicht en rust voor mijzelf waren ver te zoeken.
Ik had er simpelweg geen tijd en energie voor.

Tot ik er op een gegeven moment zo klaar mee was!


Ik wilde die zwangerschapkilo’s nu eindelijk kwijt, ik wilde weer energie om leuke dingen te doen met mijn gezin.


En toen kwam de zoektocht naar wat werkte. Dat was nog niet zo makkelijk want het weer grip krijgen op je eetpatroon is namelijk meer dan alleen maar een lijstje opvolgen. Van calorieën en punten tellen, Sonja Bakker, soepdiëten, suikers en koolhydraten skippen tot aan intermittent fasting. Ik heb van alles geprobeerd maar de beloofde resultaten bleven uit. Ik kwam weer aan omdat ik weer normaal ging eten. Door de frustratie daarover viel ik terug in dat oude onbewuste patroon omdat ik de onderliggende patronen niet had aangepakt. Tot ik in aanraking kwam met hypnose en de virtuele maagband. 


Ik kwam er steeds meer achter hoe bepaalde aspecten steeds weer terug kwamen op diverse fronten in mijn leven. Het is niet alleen voeding, het is niet alleen meer bewegen, het is niet alleen ontspanning. Juist de bewustwording van alle aspecten, de balans hierin vinden en luisteren naar je lichaam is de gouden combinatie.


Na de opleiding tot therapeut virtuele maagband was het  heel gemakkelijk om af te vallen en op gewicht te blijven.


Na het volgen van diverse opleidingen, masterclasses, boeken lezen en mijn eigen opgedane ervaring om af te vallen weet ik precies wat wel en niet werkt. Dat is ook de reden dat ik de Blijvend Afvallen en Slank Blijven methode heb ontwikkeld. Het helpen van mensen om weer slanker te worden, geeft mij veel voldoening en ik vind het interessant en mooi om te zien hoe mensen na 1 sessie al beginnen met een nieuw leefpatroon en daadwerkelijk gaan afvallen.
Dat is ook de reden dat ik MiND&FiT Lifestyle & Mindset coaching ben begonnen.


- een super snelle en effectieve aanpak -                  


Geen pillen, poeders of diëten maar een super snelle effectieve aanpak. Met de focus op een normaal en gezond eetpatroon en het aanleren van nieuwe gewoontes.


Die specifieke combinatie zorgt ervoor dat je met Blijvend Afvallen en Slank Blijven - traject resultaten behaalt die je eerder voor onmogelijk hield. Geen dure producten aanschaffen. Eten wat je wilt eten. Eten wat past bij jouw levensfase voor nu maar ook voor de langere termijn. Want daar doe je het toch voor?


Mijn missie is om jou snel en effectief te begeleiden naar de juiste Mindset voor jou. Stress, verdriet en andere bagage mag je achterlaten en vervangen door ontspanning, energie en plezier waardoor jij kunt afvallen. 

Daarom ook MiND&FiT! Zowel je lichaam als mind weer fit en in balans.

Waarom werkt dit wel?

Onbewuste patronen aanpakken

Afslanken

Je zult je misschien afvragen waarom Blijvend Afvallen en Slank Blijven werkt en dat begrijp ik. Zelf zou ik me dat ook afvragen want er zijn zoveel diëtistes, coaches, therapeuten etc. die iets met afvallen doen en daarnaast zijn er ook nog een aantal therapeuten die een virtuele of hypnotische maagband of maagverkleining aanbieden. Toch is mijn programma totaal anders dan de meeste andere therapeuten toepassen. Juist vanwege mijn eigen ervaring, de input van alle opleidingen, masterclasses, het lezen van onderzoeken en eigen resultaten. Al deze kennis heb samengevoegd in het Blijvend Afvallen en Slank Blijven traject. Dit is een traject om gewicht te verliezen. Daarnaast ben ik een van de eerste Nederlandse OldFat2Go® Practitioners en ook dat heb ik verwerkt in mijn eigen methode zodat de krachtigste elementen ingezet kunnen worden om jou te helpen.


Want...als je wilt afvallen en slank wilt blijven dan weet je misschien dat je anders naar voeding zult moeten kijken en hier anders mee om zult moeten gaan. Meestal weet je ook precies wat je wel en niet mag hebben. Dat is ook niet het probleem. Juist de momenten waarop je niet helemaal lekker in je vel zit of stress ervaart en dan gaat eten, daar gaat het om. Vooral als dat een regelmatig patroon wordt. Of wanneer je maar dooreet omdat je geen signalen van je lichaam meer krijgt dat je voldaan bent. 

Sta maar eens stil bij alle pogingen die je misschien al hebt gedaan om af te vallen. Alle manieren die je hebt gebruikt om van die kilo’s af te komen en die niet hebben gewerkt of er zelfs voor hebben gezorgd dat je weer aankwam. Denk eens aan de investering die je tot nu toe hebt gedaan om af te vallen door het aanschaffen van bijv. diëten, boeken, afslankpillen, alcohol of misschien ben je zelfs (weer) gaan roken. Daarnaast is je eigenwaarde er waarschijnlijk ook niet beter op geworden tijdens je afvalpogingen.


Het zoveelste dieet zal je dan ook niet helpen als je je mindset niet verandert en de onderliggende patronen oplost. 

Daar zul je mee aan de slag moeten gaan.
Dat is tenslotte wat moet veranderen om blijvend af te kunnen vallen. 

Wat kostte het diëten je aan tijd, energie, gezondheid, relaties en geld?

Bracht het je dichter bij een evenwichtig eetpatroon en een waardevol leven? 

Je dacht waarschijnlijk dat het diëten zou gaan werken, maar zolang de oorzaak van je eetgedrag niet wordt aangepakt, werkt het niet. Dat is ook de reden dat de meeste mensen na een dieet vaak net zo hard weer aankomen. Nu je bewust hebt stilgestaan bij hoeveel tijd, geld en energie je in je lijnpogingen hebt gestoken, nodig ik je uit om te ervaren dat het ook anders kan. Anders door inzicht te krijgen in je belemmerende gedachten en emoties.


Door te leren hier op een goede manier mee om te gaan zodat jij eindelijk het resultaat bereikt wat jij wilt.                  


Tijdens het programma richt ik me op onbewuste oorzaken van jouw overgewicht. We werken samen om bij jou een positieve en duurzame mindset te creëren. Die verandering in denken helpt jou ten slotte op de lange termijn. Bewuste keuzes maken en niet voor gemak kiezen, staan centraal bij afvallen door middel van hypnose. Toch hoef je dingen die je lekker vindt niet te laten staan: genieten is immers ook nodig! 


Wel is het van belang dat jij je voor de volle 100% inzet en ook echt de wilskracht en motivatie hebt om af te willen vallen. 


Heb jij dit? 


Dan geef ik jou ook de volle 100% terug.

Ervaringen van clienten

Afvallen
Emmy
Het mooie aan de Blijvend Afvallen en Slank Blijven coaching van Marije is dat je in twaalf weken tijd nieuwe gewoontes aanleert. En je leert echt je eigen grenzen kennen, dat vind ik heel waardevol. Elke dag 10.000 stappen zetten, dat is nu mijn doel.
Afvallen
Sandra

Het mooie aan Blijvend Afvallen en Slank Blijven is dat je door de sessie nieuwe gewoontes aanleert. En je leert echt je eigen doelen stellen en grenzen kennen, dat vind ik heel waardevol.

Afvallen
Liane
We hebben een geweldige vakantie gehad en lekker genoten. Heel veel gelopen. Dat was voordat ik bij jou kwam wel anders, Bij thuiskomst gelijk op de weegschaal en hoera niets gegroeid ondanks de All-Inclusive.
Afvallen
Ria
Ik had nooit gedacht dat je me aan het water zou krijgen en ik de frisdrank zou laten staan. Het tegendeel is waar en ik ben ondertussen al 6 kilo kwijt.
Afvallen
Roos

Al jarenlang houd ik de ontwikkelingen in hypnose bij. In eerste instantie leek de opkomst en de positionering van de virtuele maagband als een vorm van marketinghype.


Uiteindelijk heb ik besloten me erin te verdiepen en heb ik veel beoordelingen online gelezen, wat me enthousiast maakte. Daarna heb ik de stap gezet om een begeleider dichtbij huis te vinden. Ik wilde persoonlijke begeleiding in plaats van online, en zocht naar een nuchtere aanpak.


Bij Marije van Mind&Fit vond ik deze combinatie. Marije luistert goed naar mijn specifieke behoeften en durft ook uit te dagen om tot de kern te komen. Na een uitgebreide kennismaking en het concretiseren van mijn hulpvraag, zijn we direct begonnen met de eerste sessie.


In het begin was ik nog wat terughoudend over de resultaten. Het klonk te "makkelijk" en had zoveel impact. Uiteindelijk bleek dit wel degelijk het geval. Mijn relatie met eten is veranderd en gezonder geworden. Overdag eet ik aanzienlijk minder en mijn verlangen naar lekkernijen is afgenomen.


In de eerste paar maanden luisterde ik elke avond voor het slapengaan naar de hypnose mp3. Als ik nu weer een periode van onrust ervaar, luister ik opnieuw naar de mp3, wat erg behulpzaam is.

Afvallen
Vera

Frisdrank (Redbull) was ooit mijn dagelijkse metgezel, een verslavende gewoonte die me voorzag van tijdelijk genot maar me uiteindelijk niets opleverde.


Ik had talloze pogingen gedaan om te stoppen, maar steeds weer viel ik terug in de verleiding van de bruisende suikerbommen. Totdat ik uiteindelijk besloot om voorgoed afscheid te nemen van dit ongezonde drankje.


Mijn reis om te stoppen met frisdrank begon met de hypnose sessie waarin ik de innerlijke beslissing nam om mijn gezondheid serieus te nemen. Ik begon te beseffen dat frisdrank, met zijn overvloedige suikers en kunstmatige ingrediënten, een negatieve invloed had op mijn energieniveau, mijn gewicht en zelfs mijn tanden. Het was tijd voor verandering.


Ik ben nu helemaal van de frisdrank af. Het gaat echt super goed. Er is zelfs niet de verleiding meer om die blikken Redbull te kopen bij de kassa als ik er nu langsloop.

Afvallen
Emma

Hai!  Merk echt veel verschil al met minder behoefte om te veel te eten en meer voor mezelf kunnen zorgen en veel liefdevoller met mezelf en anderen om kunnen gaan. 


Ik ben gewoon 2x al naar de sportschool geweest deze week en ga morgen weer 🔥💃🏼 voelt heel goed. Al die veranderingen werken ook goed door in m’n lijf dus. Ik kan gelukkig ook echt rust nemen :) dus het gaat goed.


Bouw het heel rustig op met een speciaal programma. Trots op mezelf. 


Mega verschil al met paar maanden geleden. Fijn om te merken. En het gaat eigenlijk redelijk als vanzelf. Echt dat rimpel/sneeuwbal effect. 


Afvallen

Tanja

Als iemand die jarenlang heeft geworsteld met gewichtsproblemen en talloze diëten heeft geprobeerd, was ik aanvankelijk sceptisch over de effectiviteit van hypnose als een methode om blijvend af te vallen en slank te blijven.


Echter, na het "Blijvend Afvallen en Slank Blijven" traject weet ik dat ik door het krijgen van een andere Mindset door Hypnose en de bijbehorende sessies te hebben gevolgd, met zekerheid zeggen dat het een game-changer is.


Ik ben erachter gekomen dat mijn gewichtsproblemen dieper geworteld zijn in mijnonderbewustzijn dan ik dacht, en hypnose is een krachtig hulpmiddel om deze diepgewortelde overtuigingen en gewoonten aan te pakken.


De hypnosesessies zijn ontspannend en diepgaand. Ze hielpen me om diepgewortelde overtuigingen over voeding en lichaamsbeeld te herkaderen en te vervangen door positievere en gezondere gedachten. Het voelde als een innerlijke reis waarbij ik echt in contact kwam met mijn onderbewustzijn.


A; snel merkte ik dat mijn relatie met eten en mijn lichaam begon te veranderen. Ik begon bewustere keuzes te maken en voelde me niet langer gevangen door eetbuien en emotioneel eten. Het gewichtsverlies was gestaag en belangrijker nog, ik kon het behouden. Dit is de eerste keer dat ik geen jojo-dieetcyclus heb ervaren.

Afvallen en slank blijven
€ 997,-

Blijvend Afvallen en Slank Blijven

 • 4 x een 1 op 1 sessie
 • werkboeken met uitleg en opdrachten
 • tussentijdse begeleiding
 • gratis 1 op 1 bonussessie
 • betaling in termijnen mogelijk
 • toegang tot de online leeromgeving (t.w.v. €497)
 • video's
 • mp3's
 • diverse modules over voeding, beweging
 • diverse inzichts- en coachingsvragen
 • in je eigen tijd en tempo te volgen

Garantieregeling 

Ik weet zeker dat als je gemotiveerd bent om af te vallen, de leefregels, onderhoudsvoorwaarden en tips uit dit programma toepast je zult afvallen. Ik werk graag met mensen die commitment maken én tonen. Die bereid zijn het benodigde werk te doen om prachtige resultaten te realiseren. Mocht je desondanks vinden dat dit traject voor jou toch niet werkt, dan is de volgende garantieregeling van toepassing: je hebt de eerste 2 weken na het plaatsen van de maagband de mogelijkheid om het traject te proberen. Als je van mening bent dat het niet werkt, mail dan binnen 15 dagen na aanmelding naar support@blijvendafvallenenslankblijven.nl en laat van de eerste 2 modules de volledig gemaakte opdrachten uit het werkboek zien. Je zal dan jouw investering retour krijgen.

Ervaringen van clienten

Afvallen
Sonja

8 kilo afgevallen

Vetpercentage was 32,6 nu 21,7!!!

Spiermassa was 28,4 en nu 37,4!Iedereen zegt dat ik er slecht uitzie haha dat is wel effe slikken geef ik toe maaaaar ik voel me hardstikke goed en dat magere bekkie trekt wel weer bij.

Afvallen
Karin

Het gaat goed en ik kan betere keuzes maken. Zelfs op verjaardagen kan ik nu de hapjes veel beter laten staan en eet ik geen taart.

Afvallen
Annie
Het gaat nog steeds super. Ik eet drie keer per dag en voor de rest alleen maar water. Ik kan alles zie liggen zonder te pakken. Ik merk aan mijn kleding dat het steeds ruimer gaat zitten.
Afvallen

Henk

Een week geleden de eerste sessie gedaan van Blijvend Afvallen en Slank Blijven. Het gaat goed met water drinken en ben al 5 kg afgevallen. Dat gaat heel hard. Ik heb geen hongergevoel meer en eet 3 keer per dag kleine porties.

Veelgestelde vragen

Ik vraag me af wat ik kan verwachten

Het gehele Blijvend Afvallen en Slank Blijven programma bestaat uit een uitgebreide intake, 4 live sessies, 1 mp3 ter ondersteuning voor thuisgebruik, een werkboek, tussentijdse begeleiding en een gratis live bonussessie. In de eerste sessie hebben we een intakegesprek om helder te krijgen waar je staat, waar je tegenaan loopt, wat je nodig hebt om je oude patronen te doorbreken en welke volgende stap je kan zetten. Tevens zal dan ook de virtuele maagband geplaatst worden. In de volgende sessies gaan we hier verder mee aan de slag.


Ik vraag me af of dit wel het juiste moment is

Ben je op dit moment heel erg druk? Is het al een uitdaging om de privé- werk balans een beetje in evenwicht te houden en lastig genoeg om snel een gezonde maaltijd op tafel te zetten? Misschien doe je al heel erg je best om slanker te worden? Maar...helpt dit echt of val je steeds weer terug in oude gewoontes? Dit verandert niet zomaar. Je kunt het misschien een tijdje op wilskracht volhouden maar uiteindelijk lukt ook dat niet meer.


Meedoen met Blijvend Afvallen en Slank Blijven betekent de kans pakken om dingen eindelijk anders te gaan doen. Anders te eten, doelen te stellen en anders met je tijd omgaan. Het mooie eraan is dat het geen dieet is maar een mindset change, een lifestyle waardoor je juist niet meer dagelijks met eten bezig bent en dat heeft niet alleen invloed op je gewicht maar werkt ook positief door op andere zaken in je leven.


En...het mooie is dat het je geen tijd kost. Na de eerste sessie zul je al merken dat je focus op eten minder wordt. Juist omdat je je niet steeds met eten bezig hoeft te houden, heb je tijd voor andere dingen. Ook zul je merken dat je meer behoefte krijgt aan gezondere dingen waardoor het juist makkelijker is om bijvoorbeeld een salade op tafel te zetten in plaats van ongezondere dingen. Afvallen was nog nooit zo makkelijk.


De investering is te groot

Is dit een hele stap voor je? Juist als je financieel weinig ruimte hebt, is dit een grote uitdaging. Deze investering is alleen niet iets wat je ‘kwijt’ bent. Het is juist investering in jezelf. In jouw toekomst. Je leert hoe je kunt afvallen en doelen kunt stellen. En dat is juist wat je nodig hebt. Hoe zou het voor je zijn om deze fase in je leven voorgoed af te sluiten en wat is dat je waard?


Want als je eenmaal weet wat er voor nodig is om af te vallen, is het eenvoudig toe te passen. Niet alleen bij afslanken maar ook bij andere zaken in je leven waar je tegenaan loopt. Gun jezelf deze inzichten. Het gaat je zoveel ruimte en vrijheid opleveren. Dat is ook wat ik van elke klant terug krijg hoe blij ze zijn om de controle weer terug te hebben over hun eetgewoonten en daarmee hun leven. Hoeveel vrolijker, beter in hun vel , vrijer en energieker ze zich voelen. Alleen dat al is ze alles waard hoe groot of klein hun beurs ook is.


Ik denk dat mijn partner het niet goed vindt

Is het spannend deze beslissing alleen te nemen? Mijn ervaring is dat het soms best eenzaam kan zijn als je constant met je gewicht bezig bent. Dat herken je vast wel. Straks krijg je tools en inzichten hoe hiermee om te gaan, voel je de connectie, het vertrouwen. Voer je gesprekken die er echt toe doen. Krijg je de support om ook echt stappen te zetten om jouw gewicht te verliezen. En alles wat je leert pas je toe en daarmee help je juist je dierbaren. Want de ervaring leert dat zij door jouw proces ook anders tegen voedsel aan gaan kijken.


Welke opleidingen heb je gedaan?

Te veel om op te noemen ;-). Ondertussen passen alle diploma’s en certificaten niet meer aan de muur.

Ik ben onder andere gecertificeerd NLP
 Master Coach, Tranceformationeel Hypnotherapeut, OldPain2Go en OldFat2Go practitioner, powerwalking trainer, Mindful Walk instructeur en Wandelcoach.


En mocht je van lijstjes houden ;-)


Hypnotherapeut

Hypnotherapie Masterpractitioner

Hypnotherapie Practitioner

NLP Master Coach

Time Line Master Practitioner

Time Line Practitioner

NLP Master Practitioner

IEMT Practitioner

OldFat2Go Practitioner

OldPain2Go Practitioner

Jeffrey Stephen protocol Practitioner

Burn-out coach

Mindful Walk instructeur

Wandelcoach

Powerwalking trainer

Therapeut Kinderhypnose en hechtingstherapie

Therapeut virtuele maagband

NLP Practitioner

Mindfulness coach

Transformatie coach

Voedingscoach 

Beweegcoach

Diverse coachingstrainingen