E-book

Op weg naar een slankere jij

Mindful eten

Download het e-book en wordt je bewust van je onbewuste

  • 10 concrete tips om bewuster met eetmomenten en voeding om te gaan
  • 2 opdrachten om meer inzicht te krijgen in jouw eetgedrag
  • makkelijk toepasbaar
  • je leert beter naar jezelf luisteren
  • je kunt beter omgaan met moeilijk momenten
  • krijg de controle terug over je eetgedrag en je leven


mindful eten
Afvallen

" Echt fijn om inzicht te krijgen in mijn eetgedrag en hier bewuster mee om te gaan. De tips zijn heel waardevol voor mij en geven mij echt een steuntje in de rug om nog beter naar mijn eetpatroon en eetgewoontes te kijken. Ik ben me nu veel bewuster wat, wanneer en waarom ik eet. "

Jessica

Super leuk dat je hier een kijkje neemt en hopelijk het gratis e-book aanvraagt. Zelf weet ik als geen ander hoe het is om de strijd tegen de kilo's aan te gaan. Het heeft mij heel wat geld, energie, irritatie maar vooral frustratie gekost om eindelijk daar te komen waar ik wilde zijn qua kilo's.

Ik had de hoop eigenlijk al zo goed als opgegeven omdat ik het gevoel had dat het toch niet ging lukken toen hypnose en de virtuele maagband op mijn pad kwam. Eindelijk iets wat wel werkte. Ik was totaal verbaasd om te ervaren dat ik eindelijk zonder moeite kon afvallen.


De tips die mij het meeste inzicht gaven en waarmee ik snelle veranderingen kon maken heb ik verzameld in dit e-book om jou te helpen bewust te worden van je eetpatroon en hoe je andere en betere eetgewoontes kunt creëren om het afvallen vol te houden.


  • leer weer luisteren naar je lichaam 
  • verander je eetgewoontes en eetgedrag 
  • geen dieet en juist daarom wel resultaat
  • wordt slanker en voel je fitter, mooier en zelfverzekerder
Virtuele maagband
7+ jaar

Coach ervaring

100%

aandacht

250+

e-book downloads

De enige manier om af te vallen is door bewust te worden van het onbewuste

Door het lezen van dit e-book wordt je bewust van jouw eetpatroon en de drijfveren daarachter. Want juist de momenten waarop je niet helemaal lekker in je vel zit of stress ervaart en dan gaat eten, daar gaat het om.


Alleen als jij    anders met eten omgaat    zul jij bereiken wat jij wilt. En...dat is toch wat jij wilt?  


Dus ga op weg te gaan naar een slankere jij. Download het e-book en verlies deze week nog de eerste kilo's.

op weg naar een slankere jij