MP3 luister je slank

Mp3 Luister je slank

Download de mp3 en luister je slank

  • een heerlijk moment voor jezelf 
  • laat je meevoeren door mijn stem
  • ontspan en stel je open
  • leer beter naar jezelf luisteren
  • leer beter omgaan met moeilijk momenten
  • krijg de controle terug over je eetgedrag en je leven


hypnose meditatie
Afvallen

" Echt fijn om inzicht te krijgen in mijn eetgedrag en hier bewuster mee om te gaan. De tips zijn heel waardevol voor mij en geven mij echt een steuntje in de rug om nog beter naar mijn eetpatroon en eetgewoontes te kijken. Ik ben me nu veel bewuster wat, wanneer en waarom ik eet. "

Jessica

Super leuk dat je hier een kijkje neemt en hopelijk de gratis mp3 luister je slank aanvraagt. Zelf weet ik als geen ander hoe het is om de strijd tegen de kilo's aan te gaan. Het heeft mij heel wat geld, energie, irritatie maar vooral frustratie gekost om eindelijk daar te komen waar ik wilde zijn qua kilo's.

Ik had de hoop eigenlijk al zo goed als opgegeven omdat ik het gevoel had dat het toch niet ging lukken toen hypnose en de virtuele maagband op mijn pad kwam. Eindelijk iets wat wel werkte. 

De tips die mij het meeste inzicht gaven en waarmee ik snelle veranderingen kon maken heb ik verzameld in dit e-book om jou te helpen bewust te worden van je eetpatroon en hoe je andere en betere eetgewoontes kunt creëren om het afvallen vol te houden.


  • leer weer luisteren naar je lichaam 
  • verander je eetgewoontes en eetgedrag 
  • geen dieet en juist daarom wel resultaat
  • wordt slanker en voel je fitter, mooier en zelfverzekerder
Virtuele maagband
7+ jaar

Coach ervaring

100%

aandacht

250+

e-book downloads

Luister de MP3 en ervaar het zelf

Door beluisteren van de mp3 krijg jij krachtige positieve suggesties die je motiveren anders met eten om te gaan. Stel je open en ervaar dat het steeds makkelijker wordt om nee te zeggen tegen voedsel dat je niet nodig hebt.

Stel je eens voor dat je over een tijdje slanker bent. Leuke kleding aan kunt kopen. Dat je je zelfverzekerder voelt en lekkerder in je vel. Zou dat niet fantastisch zijn? Stel je maar eens voor hoe jij eruit zou zien met jouw streefgewicht. Hoe sta je, wat doe je en hoe voel je je? Door te luisteren naar de MP3 zul je merken dat het makkelijker is je doel te behalen.


Want..alleen als jij    anders met eten leert omgaan    zul jij bereiken wat jij wilt. En...slanker worden is toch wat jij wilt?  


Begin nu met luisteren en ervaar het zelf

hypnose meditatie