Het Vrijlaten van Frisdrank: Mijn Persoonlijke Succesverhaal
Het Vrijlaten van Frisdrank: Mijn Persoonlijke Succesverhaal
30 oktober 2023 
1 min. leestijd

Het Vrijlaten van Frisdrank: Mijn Persoonlijke Succesverhaal

Review:

Frisdrank (Redbull) was ooit mijn dagelijkse metgezel, een verslavende gewoonte die me voorzag van tijdelijk genot maar me uiteindelijk niets opleverde.


Ik had al talloze pogingen gedaan om te stoppen, maar steeds weer viel ik terug in de verleiding van de bruisende suikerbommen. Totdat ik uiteindelijk besloot om voorgoed afscheid te nemen van dit ongezonde drankje.


Mijn reis om te stoppen met frisdrank begon met de hypnose sessie waarin ik de innerlijke beslissing nam om mijn gezondheid serieus te nemen. Ik begon te beseffen dat frisdrank, met zijn overvloedige suikers en kunstmatige ingrediënten, een negatieve invloed had op mijn energieniveau, mijn gewicht en zelfs mijn tanden. Het was tijd voor verandering.


Een van de belangrijkste stappen die me hielpen om frisdrank voorgoed de rug toe te keren, was het creëren van bewustzijn. Ik begon op aanraden van Marije toch eens de voedingsetiketten van frisdranken grondig te lezen en was geschokt door de hoeveelheid suiker die ze bevatten. En niet alleen in frisdranken maar ook in al die andere - zogenaamd gezonde - voedingsmiddelen. Dit bewustzijn maakte me meer gefocust op wat ik in mijn lichaam stopte.


Vervolgens begon ik alternatieven te verkennen, zoals bruisend water met een vleugje citroen of limoen. Dit hielp me de sensatie van koolzuur te behouden zonder de overvloedige suikers. Ik ontdekte ook dat het drinken van thee en water met schijfjes komkommer of munt een verfrissende en gezonde vervanging was. Na verloop van tijd begon ik me gezonder, energieker en zelfs gelukkiger te voelen. Ik merkte ook dat mijn smaakpapillen veranderden en ik begon de subtiele smaken van natuurlijke dranken meer te waarderen.


Wat wel bijzonder was, was dat het me allemaal relatief makkelijk afging door de hypnose sessie en dit had ook effect op mijn omgeving. Ik deelde mijn doelen met vrienden en familie, en ze moedigden me aan om door te zetten. En ze begonnen mee te doen. Samen maakten we gezonde keuzes en motiveerden we elkaar om vol te houden.


Ik ben nu helemaal van de frisdrank af. Het gaat echt super goed. Er is zelfs niet de verleiding meer om die blikken Redbull te kopen bij de kassa als ik er nu langsloop.


Het proces van het loslaten van frisdrank en om dan die eerste stap te zetten om hulp in te schakelen - en dan ook nog door middel van hypnose - was niet gemakkelijk, maar het was een van de beste beslissingen die ik ooit heb genomen voor mijn gezondheid. Mijn huid straalt nu, mijn gewicht is gestabiliseerd en ik voel me sterker dan ooit tevoren. Als iemand die ooit gevangen zat in de greep van frisdrank, kan ik met trots zeggen dat het mogelijk is om te breken met deze verslavende gewoonte en een gezonder, gelukkiger leven te leiden. Het vergt doorzettingsvermogen om die knoop door te hakken en ervoor te gaan en die ondersteuning te vragen, maar de beloningen zijn onbetaalbaar.

Reactie plaatsen